Søk
  • GATTI

Vi selger bilen for deg, garantert!

Det er flere fallgruver når en selger bilen selv. Visste du at kjøper har 2 års reklamasjonsrett? Ved å benytte GATTI sikrer vi både selger og kjøper i form av bruktbilgaranti inntil 5 år.


Hvorfor ikke la GATTI hjelpe dere med å selge den brukte? Så kan dere nyte tiden og ikke tenke på visninger, kjøpekontrakt, finansiering, garanti.

Vi har erfaring og kunnskap med å finne nye eiere til din brukte bil.


GATTI gir bilen din den oppmerksomhet som behøves slik at akkurat din bil blir solgt. Best av alt, vi driver etter prinsippet - SELGER VI IKKE BILEN KOSTER DET HELLER IKKE NOE.

GATTI lager prospekt som fremhever bilen og lager video for å forsterke budskapet.

Trenger du å finne ny eier til din bil? Prøv GATTI, vi finner ny eier til din bil GARANTERT!Helge kontaktet GATTI for å få hjelp til å selge bilen sin. Hans nydelige Mazda 3 hadde stått for salg i 6 mnd. hos en merkeforhandler uten salg eller særlig intr. for bilen. GATTI laget prospekt som fremhevet bilen og laget video for å forsterke budskapet. Etter kun 3 dager ble bilen solgt og overlevert til ny kunde.Andrè kontaktet GATTI for å få hjelp til å selge bilen sin. På grunn av familieforøkelser ble bilen deres litt for liten. GATTI laget prospekt som fremhevet bilen og laget video for å forsterke budskapet. Etter kun 5 dager ble bilen solgt og overlevert til ny kunde.

#gatti #garantertbil #bruktbil #garanti #bruktbilforhandler #kommisjon #bruktbilkommisjon #bilsalg #bilformidling #finansiering #formidling #elbil #Billån #import #bilimport #nybil #selgbilen #dab #dab #bruktbilsalg #viselgerbilenfordeg

14 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle