Søk
  • GATTI

Gjør som Thea, la GATTI formidle din brukte bil.

Det kan føles ubehagelig å selge bilen selv, møte ukjente personer som pruter og spør om tekniske detaljer på bilen. Thea kontaktet GATTI, hun ville være siker på at alt ble utført etter "boka" som hun fortalte. Vi satte opp formidlingsavtale med Thea, gjennomgikk forventinger til salgspris og hvordan oppgjøret skulle utbetales.


Det er flere fallgruver når en selger bilen selv. Viste du at kjøper har 2 års reklamasjonsrett? Ved å benytte GATTI sikrer vi både selger og kjøper i form av bruktbilgaranti inntil 5 år.


Ved å benytte deg av GATTI kan en sikre seg mot de fleste reklamasjoner, Thea la til utvidet GARANTI på bilen noe som opplevdes trygt ut både for selger og kjøper.9 av 10 bilkjøpere trenger finansiering når en kjøper ny bil. GATTI tilbyr finansiering gjennom Gjensidige og Santander, no som gjør at vi får solgt bilen raskere en når en legger den ut som privatperson.
Hvorfor ikke la GATTI hjelpe dere med å selge den brukte? Så kan dere nyte tiden og ikke tenke på visninger, kjøpekontrakt, finansiering, garanti.

Vi har erfaring og kunnskap med å finne nye eiere til din brukte bil. GATTI gir bilen din den oppmerksomhet som behøves slik at akkurat din bil blir solgt. Best av alt, vi driver etter prinsippet - SELGER VI IKKE BILEN KOSTER DET HELLER IKKE NOE.


#gatti #garantertbil #bruktbil #garanti #bruktbilforhandler #kommisjon #bruktbilkommisjon #bilsalg #bilformidling #finansiering #formidling #elbil #Billån #import #bilimport

7 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle